Tulosta tämä sivu

FinlandiaTV haastaa lankuttamaan - Kevätkuntoon 2017!

05 helmi 2017

Noniiiiin rakkaat katsojat!
Nyt on se aika, jolloin tehdään se päätös - aloitanko nyt vai aloitanko heti?
Espanjassa on tää manjaaaaaaana-kulttuuri, mut eipä tartte aina lykätä hyviä asioita huomiseen, jos ne vie vain muutaman minuutin päivästä.

 

FinlandiaTV:n toimittaja Heidi veti tänään lankutushaasteen ekan etapin. Jopa toimistotyöläisen lihaskunnolla tämä meni kohtuullisen helposti maaliin. Tuuli oli kova ja tukka pystyssä, mutta auringonlasku hieno. Kuitenkin päätoimittaja haluaa tehdä pienen sivuhuomautuksen: suoritus ei ollut tyylipuhdas! Vasta katsottuani videon huomasin, että alaselässä on pieni notko ja takapuoli on liian koholla, eli ns. persaus pystyssä. Toki takapuoli on aina koholla verrattuna selkään, mutta meikäläisellä on tässä vähän petrattavaa, eli paketti ei ollut tarpeeksi tiukka! Selkää ja vatsaa enemmän huomioimalla voi asentoa korjata paremmaksi. Siksi juurikin jo aiemmassa artikkelissa mainitsemani videopäiväkirja on lankuttajan hyvä apuri - kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja videon perusteella voi nähdä omat virhekohdat jopa yhtä hyvin kuin personal trainerin kertomana. Älä siis ujostele vaan kuvaa oma lankkuvideosi, päivä kerrallaan.

Siispä katsojat hyvät, kuvatkaa lankutustanne joka päivä itseänne varten, ja parantakaa suoritustanne itseänne varten! Lupaan lähettää uusia videoita muutaman päivän välein, motivoidakseni itseäni ja teitä. Välillä houkuttelen/lahjon mukaan myös muita hyviä tyyppejä kesäkuntoa tavoittelemaan. Kuukauden päästä meillä on ehkä sixpack, jota vilauttaa! (NYT EI OLE)...... Jos uskaltaudut lähettämään videon edistyksestäsi FinlandiaTV:lle, lupaan haasteen lopussa palkita ansioituneimmat lankuttajat! Tässä ei voi hävitä, vaan ainoastaan voittaa! 

Kesäkuntoon 2017, tervetuloa :D

 

Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)